top of page

Koko sivun infografiikat

Koko sivun infografiikka eli one pager -infografiikka tiivistää monimutkaisen asiakokonaisuuden yhdelle sivulle. Se sisältää monesti useita erilaisia osioita, jotka ovat visuaalisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Näin kokonaisuudesta välittyy selkeä ja yhtenäinen kuva. Koko sivun infografiikka toimii kätevästi esimerkiksi diaesityksissä, verkkosivuilla ja printattuna. 

Yksikään projekteistamme ei ole samanlainen kuin toinen, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä ja kerro minkä asian kuvallistamista olet miettinyt. Valitaan yhdessä paras tapa esittää asia. Tarvittaessa autamme myös kuvan tekstisuunnittelussa ja tiedon tiivistämisessä, jotta kuvasta saadaan mahdolliisimman informatiivinen. 

koko sivun infografiikka
Koko sivun infografiikka voi olla esimerkiksi: 

Palvelu- tai tuotekuvaus

Koko sivun palvelukuvaus voi sisältää esimerkiksi palvelupolun, erilaiset tilausvaihtoehdot ja tuotteen toimintamekaniikan. Palvelukuvauksella voidaan kuvata kaikkea digitaalisista palveluista konkreettisiin tuotteisiin. 

Prosessikuvaus

Prosessikuvauksia voidaan käyttää selkeyttämään prosessien eri vaiheita niin ulkoisessa kuin sisäisessä viestinnässä. Nämä infografiikat sopivat hyvin muun muassa organisaatiosi läpinäkyvyyden lisäämiseen, asiakkaiden opastamiseen ja sisäisten prosessien sujuvoittamiseen.

Tiivistelmä tutkimustuloksista tai datasta

Tutkimustulosten tiivistäminen ymmärrettävään ja visuaalisesti mielenkiintoiseen muotoon auttaa tuotettua tietoa saavuttamaan mahdollisimman suuren yleisön. Tiedon visualisointi tekee tiedosta muistettavampaa ja auttaa hahmottamaan laajoja tietokokonaisuuksia.

Toteuttamiamme infografiikoita
a-klinikka infografikka
KONE_Marine_Exhibition_infografikka
KONE's climate pledge-infografikka
MMM_Saimaannorppa_ja_kalastus-infografikka
Ehyt_infografiikka
infografikka aurinkopainoitteinen sopeutumisvalmennus parantaa elämänlaatua
infografikka mitä aurinkopainotteinen sopeutumisvalmennus on
Palvelupolku infografikka järjestöjen toiminta ja palvelut asiakaslähtöisellä palvelupolulla
Ylä-Savon_Sote_digikehittäminen_infografikka
Luova Eurooppa infografiikka-01.png
HY_laatuprosessi_infografikka
Fingo muutosteoria-infografikka
NordicID_infografiikka.png
Projekti suunnitteilla?

Kysy vinkkiä työsi toteuttamiseen jo alkuvaiheessa tai kerro meille olemassaolevista suunnitelmistasi. Mietitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Kiitos viestistäsi!

bottom of page