top of page

Infografiikat – kiinnostavaa tiedonvälitystä.

Infografiikkatuotteemme

Polku_verkkosivu_2021-10.png

Strategiakuvat

Strategiset painopisteet  |  Tiekartat  |  Vastuullisuusohjelmat  | Ilmastotavoitteet

Strategiakuvat ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan ja ovatkin selvästi suosituin tuotteemme tällä hetkellä. Strategiakuva kiteyttää ja viestii kaiken olennaisen organisaation strategiasta mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla.

Polku_verkkosivu_2021-06.png

Koko sivun infografiikat

Vuosikertomukset  |  Palvelupolut  |  Proessikuvaukset  |  Ohjeet  |  Yritysesittelyt  |  Palvelukuvaukset

Koko sivun infografiikka eli one pager -infografiikka tiivistää monimutkaisen asiakokonaisuuden yhdelle sivulle. Se sisältää monesti useita erilaisia osioita, jotka ovat visuaalisesti vuorovaikutuksessa keskenään.

01@0,75x.jpg

Informatiiviset julkaisut

Oppaat  |  Vuosikertomukset  |  Policy Briefit  |  Lehdet  |  Kirjat

Visuaalinen ilme, infografiikat, kuvitukset ja taitto – meiltä saat yhdestä paikasta kaiken tarvittavan erilaisiin oppaisiin, raportteihin ja esitteisiin. Huomioimme suunnittelussa erityisesti loppukäyttäjän näkökulman ja teemme julkaisuista tarvittaessa myös saavutettavia.

Polku_verkkosivu_2021-15.png

Jotain muuta?

Jos valikoimastamme ei löytynyt suoraan sopivaa tuotetta,

suunnittelemme tarvitsemasi infografiikan tai muun visualisoinnin alusta asti kustomoidusti, oli se sitten pieni tai iso. Ole meihin yhteydessä ja kerro ideastasi!

Infografiikkatuotteet

3 syytä käyttää infografiikkaa

infografiikka herättää mielenkiinnon, tiedon näkyvyys mediassa kasvaa huomattavasti infografiikan avulla

Infografiikka herättää mielenkiinnon

 

Tiedon näkyvyys mediassa kasvaa huomattavasti infografiikan avulla. 

Infografiikka nopeuttaa ymmärtämistä, Laajojen tietokokonaisuuksien tiivistäminen yhdeksi kuvaksi auttaa lukijaa hahmottamaan nopeasti sanomasi pääpiirteet

Infografiikka nopeuttaa ymmärtämistä

Laajojen tietokokonaisuuksien tiivistäminen yhdeksi kuvaksi auttaa lukijaa hahmottamaan nopeasti sanomasi pääpiirteet.

Infografiikka jää mieleen, tekstiä ja kuvaa yhdistävä infografiikka jää muistiin paremmin, kuin pelkkä teksti tai kuva yksinään

Infografiikka jää mieleen

Tekstiä ja kuvaa yhdistävä infografiikka jää muistiin paremmin, kuin pelkkä teksti tai kuva yksinään.

Luemme verkkosivun teksteistä vain noin 20% ja muistamme lukemastamme 20 min kuluttua enää 60% Värikkäät grafiikat saavat meidät muistamaan 80% todennäköisemmin ja muistamaan 39% paremmin

Infografiikka on tiedon välitystä kuvamuodossa.

Tieto maailmassa lisääntyy, mutta kärsivällisyytemme vähenee. Infografiikan avulla välität tietoa tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla sekä tiivistät asiasi helposti pureskeltavaan muotoon. 

 

Infografiikan avulla voit kuvata yksinkertaisesti esimerkiksi tutkimustuloksia, palvelukokonaisuuksia ja monimutkaisia prosesseja. Infografiikoita hyödynnetään yhä useammissa yrityksissä, projekteissa, hankkeissa ja julkaisuissa.

Haluatko
  • esittää asiasi kiinnostavalla tavalla 

  • nopeuttaa asiasi ymmärtämistä

  • apua monimutkaisen tiedon jäsentämiseen

  • ulkopuolista näkökulmaa tiedon esittämiseen

  • visuaalisesti miellyttävän ja ammattimaisen lopputuloksen

Miten voimme auttaa sinua infografiikan toteuttamisessa

Hyödyntämällä ammattilaisen apua infografiikan toteutuksessa varmistat, että tieto on esitetty parhaalla mahdollisella tavalla, se ei ole harhaanjohtavaa ja kuvaa on helppo tulkita.

 

Ammattilaistyökaluilla tehdyn kuvan mahdollisuudet ovat rajattomat. Pääset vaikuttamaan ammattilaisen ohjauksessa kuvan asetteluun, sisältöön ja kuvituksiin. Lopputulos on aina yksilöllinen ja juuri sellainen kuin haluat.

 

Toteutamme sekä isoja infografiikkakokonaisuuksia että yksittäisiä pienempiä grafiikoita. Graafisen suunnittelun ammattilaisina toteutamme myös kuvituksia ja taittoja erilaisiin julkaisuihin ja esityksiin. Tutustu myös, miten voit animaation avulla saada sanomasi kuuluviin.

Haluatko tehdä infografiikkaa itse?

 

Yksinkertaista infografiikkaa voit tehdä myös itse erilaisten verkkopalveluiden, kuten Canvan avulla, jos sinulla on aikaa perehtyä opetteluun.

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai ota yhteyttä osoitteeseen jenna@muotoilutoimistopolku.fi
Näin prosessimme etenee:
Ikonit-09.png
1. Kerro meille, mitä olet tekemässä

Autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tuotteen ja toteutustavan tai sitten voit tulla meille valmiin idean kanssa. Aloituspalaverissa käymme tarkemmin läpi toiveesi ja sen, mitä tuotoksella halutaan saavuttaa. Näiden tietojen pohjalta lähdemme työstämään luonnosta.

Ikonit-10.png
2. Luonnos varmistaa tyytyväisyyden

Teemme sinulle luonnoksen, johon saat esittää muutostoiveita. Autamme sinua kiinnittämään huomiota olennaisiin asioihin, jotta kuvasta saadaan mahdollisimman onnistunut. Kun luonnos on yhdessä hiottu ja todettu toimivaksi, teemme kuvan valmiiksi.

Ikonit-11.png
3. Laadukas tuotos valmiina käyttöön

Saat valmiin infografiikan käyttöösi heti sen valmistuttua. Lähetämme tuotoksen juuri siinä muodossa ja kuvalaadussa kuin tarvitset. Meiltä saat jälkipalveluna myös nopeat päivitykset kuviin aina tarvittaessa.

Projekti suunnitteilla?

Kysy vinkkiä työsi toteuttamiseen jo alkuvaiheessa tai kerro meille olemassaolevista suunnitelmistasi. Mietitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Kiitos viestistäsi!

bottom of page