Infografiikat – kiinnostavaa tiedonvälitystä.

Infografiikkavälilehti-04.png

Infografiikka on tiedon välitystä kuvallisessa muodossa.

Tieto maailmassa lisääntyy, mutta kärsivällisyytemme vähenee. Infografiikan avulla välität tietoa tehokkaasti ja kiinnostavalla tavalla sekä tiivistät asiasi helposti pureskeltavaan muotoon. 

 

Infografiikan avulla voit kuvata yksinkertaisesti esimerkiksi tutkimustuloksia, palvelukokonaisuuksia ja monimutkaisia prosesseja. Infografiikoita hyödynnetään yhä useammissa yrityksissä, projekteissa, hankkeissa ja julkaisuissa.

Haluatko
  • esittää asiasi kiinnostavalla tavalla 

  • nopeuttaa asiasi ymmärtämistä

  • apua monimutkaisen tiedon jäsentämiseen

  • ulkopuolista näkökulmaa tiedon esittämiseen

  • visuaalisesti miellyttävän ja ammattimaisen lopputuloksen

3 syytä käyttää infografiikkaa

Infografiikka herättää mielenkiinnon

 

Tiedon näkyvyys mediassa kasvaa huomattavasti infografiikan avulla. 

Infografiikka nopeuttaa ymmärtämistä

Laajojen tietokokonaisuuksien tiivistäminen yhdeksi kuvaksi auttaa lukijaa hahmottamaan nopeasti sanomasi pääpiirteet.

Infografiikka jää mieleen

Tekstiä ja kuvaa yhdistävä infografiikka jää muistiin paremmin, kuin pelkkä teksti tai kuva yksinään.

Infografiikkavälilehti-06.png
Infografiikkavälilehti-07.png
Infografiikkavälilehti-05.png
Miten voimme auttaa sinua infografiikan toteuttamisessa

Hyödyntämällä ammattilaisen apua infografiikan toteutuksessa varmistat, että tieto on esitetty parhaalla mahdollisella tavalla, se ei ole harhaanjohtavaa ja kuvaa on helppo tulkita.

 

Ammattilaistyökaluilla tehdyn kuvan mahdollisuudet ovat rajattomat. Pääset vaikuttamaan ammattilaisen ohjauksessa kuvan asetteluun, sisältöön ja kuvituksiin. Lopputulos on aina yksilöllinen ja juuri sellainen kuin haluat.

 

Toteutamme sekä isoja infografiikkakokonaisuuksia että yksittäisiä pienempiä grafiikoita. Graafisen suunnittelun ammattilaisina toteutamme myös kuvituksia ja taittoja erilaisiin julkaisuihin ja esityksiin. Tutustu myös, miten voit animaation avulla saada sanomasi kuuluviin.

Haluatko tehdä infografiikkaa itse?

 

Yksinkertaista infografiikkaa voit tehdä myös itse erilaisten verkkopalveluiden, kuten Canvan avulla, jos sinulla on aikaa perehtyä opetteluun.

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella tai ota yhteyttä osoitteeseen jenna@muotoilutoimistopolku.fi
Näin prosessimme etenee:
Ikonit-09.png
1. Kerro meille, mitä olet tekemässä

Autamme sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan tuotteen ja toteutustavan, jolle annamme hintahaarukan. Ilmaisessa aloituspalaverissa käymme tarkemmin läpi toiveesi ja sen, mitä tuotoksella halutaan saavuttaa. Näiden tietojen pohjalta lyödään lukkoon tarjous ja aloitamme projektin työstön.

Ikonit-10.png
2. Luonnos varmistaa tyytyväisyyden

Teemme sinulle luonnoksen, johon saat esittää rajattomasti muutostoiveita. Autamme sinua kiinnittämään huomiota olennaisiin asioihin, jotta kuvasta saadaan mahdollisimman onnistunut. Kun luonnos on yhdessä hiottu ja todettu toimivaksi, teemme kuvan valmiiksi.

Ikonit-11.png
3. Laadukas tuotos valmiina käyttöön

Saat valmiin infografiikan käyttöösi heti sen valmistuttua. Lähetämme tuotoksen juuri siinä muodossa ja kuvalaadussa kuin tarvitset. Meiltä saat jälkipalveluna myös nopeat päivitykset kuviin aina tarvittaessa.

 

Infografiikkatuotteemme

Luoto_Strategiakuvitus_LowRes.jpg

Strategiakuvat

Strategiakuvat ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan ja ovatkin selvästi suosituin tuotteemme tällä hetkellä. Strategiakuva kiteyttää ja viestii kaiken olennaisen organisaation strategiasta mielenkiintoisella ja tehokkaalla tavalla. 

Palvelukuvaukset

Visuaalinen palvelukuvaus selittää monimutkaisenkin palvelun ymmärrettävästi ja tuo selkeästi esiin asiakkaalle tuotettavan lisäarvon. Tällaiset infografiikat sopivat erityisen hyvin digitaalisten ja ennennäkemättömien palvelujen kuvailuun. 

Palvelupolut ja prosessikuvaukset

Palvelupolkuja ja prosessikuvauksia voidaan käyttää selkeyttämään prosessien eri vaiheita niin ulkoisessa kuin sisäisessä viestinnässä. Nämä infografiikat sopivat hyvin muun muassa organisaatiosi läpinäkyvyyden lisäämiseen, prosessien sujuvoittamiseen ja opastukseen. 

KONE's climate pledge-01.png

Ympäristövaikutuksien visualisoinnit

Läpinäkyvyys ja eettisyys ovat kasvava trendi yritys- ja järjestömaailmassa. Infografiikoiden avulla voidaan viestiä monenlaisia ympäristövaikutuksia aina ilmastotavoitteista henkilöstön hyvinvointiin. 

Tutkimustulosten visualisoinnit

Tutkimustulosten visualisoinnit varmistavat, että tuotettu tieto tavoittaa mahdollisimman suuren yleisön. Visualisoitua tietoa on helpompi ymmärtää ja se jää mieleen paremmin kuin pelkkä teksti. Infografiikan suunnitteluprosessi on myös avuksi tiedon kanssa pitkään työskenneille olennaisen tiedon esiin nostamisessa.  

Vuosikertomukset ja

koonti-infografiikat

Vuosikertomuksista ja raporteista saadaan mielenkiintoisempia lisäämällä niihin erilaisia infografiikoita ja visuaalisia nostoja. Infografiikoihin on helppo tiivistää tärkeimmät saavutukset, tapahtumat ja luvut.  

Informatiiviset julkaisut

Suunnittelemme ja taitamme erilaisia informatiivisia oppaita, raportteja ja esitteitä. Erilaiset visuaaliset elementit ja infografiikat yhdessä tekstin kanssa varmistavat tiedon eteenpäin välittymisen. Huomioimme suunnittelussa erityisesti loppukäyttäjän näkökulman ja teemme julkaisuista tarvittaessa saavutettavia.   

Ikonit

Ikonit kiinnittävät huomion, lisäävät visuaalista mielenkiintoa ja kiteyttävät tekstiä. Samoja ikoneita voidaan hyödyntää eri ympäristöissä kuten verkkosivuilla, diaesityksissä ja esitteissä. Suunnittelemme niin yksittäisiä ikoneita kuin suuria ikoniperheitä.   

Jotain muuta?

Jos valikoimastamme ei löytynyt suoraan sopivaa tuotetta,

niin suunnittelemme tarvitsemasi infografiikan tai muun visualisoinnin alusta asti kustomoidusti. Ole meihin yhteydessä ja kerro ideastasi!   

Ladattava hinnasto

Liittymällä postituslistallemme saat tästä suoraan hinnastomme! Lähetämme uutiskirjeitä enintään 4 kpl vuodessa.

Lataa tästä hinnasto!