top of page

Graafisen suunnittelun
kumppanisi

Laitettaisiinko samalla kertaa koko paketti kuntoon? Infografiikoiden lisäksi teemme mielellämme myös graafista suunnittelua: 
 

Suunnittelemme ja taitamme kokonaiset julkaisut ja esitykset – painoon ja diginä. Saat taiton lisäksi julkaisuusi kaiken tarvittavan: visuaalisen ilmeen, grafiikat ja kuvitukset. 

Saavutettavat ja interaktiiviset PDF:t, PowerPoint-esitykset. 

Suunnittelemme tarvittaessa myös logot ja visuaaliset ilmeet organisaatioille, hankkeille ja erinäisiin projekteihin. 

Graafisen suunnittelun palvelumme

Graafisen suunnittelun palvelumme

Taittotyöt

Taittotyöt

Suunnittelemme ja taitamme erilaisia informatiivisia oppaita, raportteja ja esitteitä. Erilaiset visuaaliset elementit ja infografiikat yhdessä tekstin kanssa varmistavat tiedon eteenpäin välittymisen. Huomioimme suunnittelussa erityisesti loppukäyttäjän näkökulman ja teemme julkaisuista tarvittaessa saavutettavia.

diaesitykset

Diaesitykset

Loihdimme olemassaolevasta PowerPoint-esityksestäsi visuaalisen ilmeesi mukaisen tai suunnittelemme sinulle kokonaan uuden esityksen sisällöistä ja visuaalisesta ilmeestä alkaen.

logot ja visuaaliset ilmeet

Logot ja visuaaliset ilmeet

Suunnittelemme logot ja visuaaliset ilmeet yrityksille, järjestöille, hankkeille ja projekteille. Huomioimme sinun ja asiakasryhmäsi tarpeet visuaalisen ilmeen suunnittelussa, sekä suunnittelemme projektin laajuuden aina tarvettasi parhaiten vastaavaksi.

Jotain muuta?

bottom of page