Koko sivun infografiikat

Koko sivun infografiikka eli one pager -infografiikka tiivistää monimutkaisen asiakokonaisuuden yhdelle sivulle. Se sisältää monesti useita erilaisia osioita, jotka ovat visuaalisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Näin kokonaisuudesta välittyy selkeä ja yhtenäinen kuva. Koko sivun infografiikka toimii kätevästi esimerkiksi diaesityksissä, verkkosivuilla ja printattuna. 

Yksikään projekteistamme ei ole samanlainen kuin toinen, joten ole meihin rohkeasti yhteydessä ja kerro minkä asian kuvallistamista olet miettinyt. Valitaan yhdessä paras tapa esittää asia. Tarvittaessa autamme myös kuvan tekstisuunnittelussa ja tiedon tiivistämisessä, jotta kuvasta saadaan mahdolliisimman informatiivinen. 

  

Polku_verkkosivu_2021-14.png
Koko sivun infografiikka voi olla esimerkiksi: 

Palvelu- tai tuotekuvaus

Koko sivun palvelukuvaus voi sisältää esimerkiksi palvelupolun, erilaiset tilausvaihtoehdot ja tuotteen toimintamekaniikan. Palvelukuvauksella voidaan kuvata kaikkea digitaalisista palveluista konkreettisiin tuotteisiin. 

Prosessikuvaus

Prosessikuvauksia voidaan käyttää selkeyttämään prosessien eri vaiheita niin ulkoisessa kuin sisäisessä viestinnässä. Nämä infografiikat sopivat hyvin muun muassa organisaatiosi läpinäkyvyyden lisäämiseen, asiakkaiden opastamiseen ja sisäisten prosessien sujuvoittamiseen. 

Tiivistelmä tutkimustuloksista tai datasta

Tutkimustulosten tiivistäminen ymmärrettävään ja visuaalisesti mielenkiintoiseen muotoon auttaa tuotettua tietoa saavuttamaan mahdollisimman suuren yleisön. Tiedon visualisointi tekee tiedosta muistettavampaa ja auttaa hahmottamaan laajoja tietokokonaisuuksia.

Toteuttamiamme infografiikoita
A-klinikka L Web-04.png
KONE_Marine_Exhibition_wall-01.png
KONE's climate pledge-01.png
MMM_Saimaannorppa_ja_kalastus-01.jpg
Ehyt_infografiikka-01.png
Näyttökuva 2021-8-5 kello 10.24.59.png
Näyttökuva 2021-8-5 kello 10.25.46.png
Palvelupolku-01.png
Ylä-Savon_Sote_digikehittäminen_final-03.jpg
Luova Eurooppa infografiikka-01.png
HY_laatuprosessi_final-01 (1).png
Fingo muutosteoria-01.png
Projekti suunnitteilla?

Kysy vinkkiä työsi toteuttamiseen jo alkuvaiheessa tai kerro meille olemassaolevista suunnitelmistasi. Mietitään yhdessä teille paras ratkaisu!

Kiitos viestistäsi!