Tiedonvälitystä animaatioilla.

Animaatiot

Tarjoamme koko animaation suunnittelu- ja tuotantoprosessin yhdessä selkeässä paketissa. Animaatio toteutetaan personoidulla brändisi mukaisella tyylillä yhdessä infografiikka-asiantuntijan ja animaatio-ohjaajan kanssa. Sinun tarvitsee vain tietää, minkä viestin haluat välittää, ja me hoidamme loput.

Asiakas: HSL

Tulevaisuuden tilipohjainen matkustaminen

Animoitu infografiikka

Animoidussa infografiikassa yhdistetään staattista kuvaa ja animoituja elementtejä. Animoiduilla elementeillä voidaan esimerkiksi lisätä infografiikan mielenkiintoa, korostaa tärkeimpiä asioita tai kuvata vuorovaikutussuhteita selkeämmin. Animoidulla infografiikalla saat taatusti katsojan huomion vilkkaassakin some-feedissä! Animointi voidaan suunnitella alusta alkaen osaksi infograiikkaa tai toteuttaa valmiin infografiikan pohjalta.

Tulossa pian!

Animoitu kuvitus

Animoitu kuvitus on tapa erottua joukosta, jäädä mieleen ja kuvata asoita, jotka eivät onnistuisi perinteisellä kuvituksella! Animoitu kuvitus suunnitellaan ensin kirjallisena tai sarjakuvamaisena käsikirjoituksena, jonka jälkeen idea herätetään eloon lopullisella kuvituksella ja animoinnilla.​

Maanantai     9 - 1 6

Tiistai             9 - 1 6

Keskiviikko    9 - 1 6

Torstai           9 - 1 6

(Perjantai sopimuksen mukaan)

Strateginen Muotoilutoimisto Polku Oy

Y-tunnus 2926396-3

 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Ladattava hinnasto

Liittymällä postituslistallemme saat tästä suoraan hinnastomme! Lähetämme uutiskirjeitä enintään 4 kpl vuodessa.